Tasausleikkaus asiakkaalle 17.9.2019

Tänään meillä oli asiakkaat ja leikkasimme ensimmäistä kertaa ”oikeita” hiuksia. Tein asiakkaalleni vaakasuoran tasausleikkauksen. Aloitin työn analysoimalla asiakkaan hiuspohjan ja päättämällä shampoon ja hotoaineen. Hiuspohja oli normaali, siinä ei ollut hilsettä eikä muuta tavallisesta poikkevaa. Hiuksia oli värjätty monta kertaa ja ne olivat todella pitkät, joten latvassa oli rakennevaurioitunutta ja kuivaa hiusta. Sen perusteella valitsin repair shampoon ja hoitoaineen. Kun olin valinnut ne, siiryin pesupaikalle pesemään asiakkaan hiukset. Kun olin pessyt hiukset, ja hieronut hiuspohjaa kunnolla hoitoaineen vaikuttaessa, siirryin takaisin peilipaikalle. Siinä ensinmäisenä suihkutin hiuksiin jätettävää hoitoainetta, joka oli rich repair. Sen jälkeen aloin selvittämään hiuksia selvityskammalla.

Kun olin selvittänyt hiukset, tein hiuksiin tavallisen ristipääjaon. Sen jälkeen aloin ottamaan osioita takahiuksista, joita aloin leikkaamaan. Kun olin leikannut kaikki takahiukset, siirryin sivuhiuksiin ja tasasin ne. Varsinaisen leikkaamisen jälkeen tarkastelin leikkausta jokapuolelta ottamalla osioita ja tasoitin vielä niitä.

Sitten föönasin hiukset, ja sen jälkeen suihkutin hiuksiin lämpösuojaa ja suoristin hiukset. Kun hiukset oli suorat, tarkastelin niitä lisää vielä kuivana. Sitten hiukset oli valmiit.




Kommentit

Suositut tekstit