Kerrostettu hiustenleikkaus harjoituspäähän 12.9.2019

Tänään teimme kerrostetun hiustenleikkauksen. Eilen iltapäivällä ja tänään aamulla meille näytettiin demot kolmesta eri tavasta kerrostaa hiukset; kehä, con cave ja viipale. Aloitin työn teon kastamalla hiukset suihkepullolla ja sen jälkeen oisioin hiukset ristipääjaolla, ja sitten tasausleikkasin turvaosion. Sen  jälkeen aloin leikkaamaan hiuksia takaata kehä- tekniikalla. Siinä oli jätetty keskelle sisäkehäosa, josta alettiin katsomaan kerrostettavien hiusten mittapituus.

Kun olin kerrostanut hiukset takaata, aloitin kerrostuksen sivuilta. Aloitin vasemmasta puolesta ja sen kerrostin con cave- tekniikalla. Siinä jätettiin myös pieni osa vanhaa leikattua, mistä näkee mittapituuden. Aloitin kerrostamisen tällä tekniikalla ottamalla osasta kolmioita, johon lisäsin kokoajan lisää hiuksia leikattavaksi.

Seuraavaksi leikkasin oikean sivun viipale- tekniikalla. Sen aloitin ottamalla taas vanhaa hiusta määrittämään mittapituuden, jonka jälkeen aloin ottamaan pieniä suoria osioita sivusta katsottuna pystysuunnassa. Samalla tekniikalla kuin con cavessa vain lisäsin kokoajan lisää viipaleita. Molemmat sivut leikkasin pointtaamalla.

Kaikkien näiden vaiheiden jälkeen tarkastelin kerrostuksia nostamalla hiusosioita ylös ja leikkaamalla niitä tasaisiksi. Leikkaaminen näytti alussa todella vaikealta enkä ymmärtänyt sitä ollenkaan. Loppua kohden sain ideasta kokoajan paremmin kiinni ja tämäkin oli kivaa:)
Tässä ennen- kuva

Tässä kuvassa olin ottanut keskelle osan hiuksista mittapituudeksi, jonka avulla aloin leikkaamaan hiuksia kehässä. 


Tässä on lopputulos:)



Kommentit

Suositut tekstit