18.5.20 tehtävä

Tänään tehtävänä on ottaa sevlää viidestä eri digitaalisesta markkinointikanavasta, ja valita suosikki.

Eri digitaalisia markkinointikanavia on esimerkiksi Radiomainonta. Radiomainonnassa pyritään mahdollisimman houkuttelevaan mainokseen, jonka ihmiset kuulee, ja sitä kautta kiinnostuu ja ottaa selvää asiasta.

Sitten on some mainonta, eli oma suosikkini. Siinä voidaan mainostaa esimerkiksi instagramissa, facebookissa tai snapchatissä, ja mainos voidaan laittaa kenelle tahansa haluaa. Se on oma suosikkini, koska sitä käytän itse päivittäin ja olen jo kokenut sen hyväksi tavaksi mainostaa, sillä itsekkin olen sitäkautta saatut tietoa mainoksista.

Sitten on televisiomainonta. Siinä pyritään tehdä mahdollisimman näyttävän näköinen mainos, johon lisätään vielä ääni. Se on kaikenlaisille kohderyhmilld, koska kaikki eri ihmiset katsovat televisiota.

Sitten on valotaulu mainonta. Sitä näkee esimerkiksi kauppojen pihoilla ja tien varsilla. Suureen valotauluun on laitettu kuva mainostettavasta asiasta, ja siihen teksti. Se on todella näyttävä tapa mainostaa.

Sitten on vielä tapana mainostaa omat nettisivut. Siihen tarvitaan yleensä vielä toinen mainostapa, jotta ihmiset löytävät kyseisen nettisivun. Nykyään melkein kaikilla yrityksillä on omat nettisivut. Siellä kerrotaan kaikki yrityksestä, ja sieltä voi myös kysyä yleensä jos on kysyttävää.

Kommentit

Suositut tekstit