Hiusten raidoitus 28.2.2020

Tänään tein taas vaaleita raitoja. Asiakkaan oma hius oli tyvestä tummuudeltaan 7, ja pituudesta ja latvoista 8-9. Vaalensin hiukset Kc:n multibleach vaalennusaineella. Raidoitin hiukset takaata 3% hapetteella ja tein vaalennusainetta 120g. Sekoitussuhde oli 1:2, joten vaalennusjauhetta tuli 40g ja hapetetta 80g. Aloitin raidotuksen takaata päältä.

Sivut raidoitin 6% hapetteella. Tein sivu osiin vaalennusainetta myös 120g, eli 40g vaalennusjauhetta ja 80g hapetetta. Kun olin raidoittanut sivut, peson vaalennusaineen pois hiusten takaosasta. Annoin sivuosien vaikuttaa vielä siihen asti, että raidat olivat tarpeaksi vaaleat. Kun sivuosat oli vaikuttanut tarpeeksi, pesin vaalennusaineen niistä pois ja tein shampoopesun. Sitten laitoin sävytteen. Sävytettä tein yhteensä 180g 1:2. Tein sen colorancen kevytvärillä. Laitoin 50g BS, 10g clear, 120g colorancen hapetetta ja sitten laitoin Goldwell Pure Pigments tippoja, ja niistä 2 vihreää, 2 sinistä, 3 cool violet.
Sävy vaikutti n. 15min ja sitten pesin sen pois. Sitten pesin hiukset shampoolla ja laitoin hoitoainetta. Föönasin, ja suoristin hiukset.

Kommentit

Suositut tekstit