12.2.2020 hiusten raidoitus

Tänään mallipäivänä raidoitin mallini hiukset. Mallini hiukset olivat aluksi sekaisin tummuuksia 9&10. Tavoitteenamme oli saada paljon lämpimiä vaaleita raitoja. Aikaisempia käsittelyjä ei muuten ollut, paitsi n. vuosi sitten tehtyjä vaaleita raitoja.  Hiusten analyysin jälkeen aloitin työn tekemällä vaalennusreseptin. Vaalennuksessa käytin Silkliftin Strong vaalennusjauhetta. Tein hiusten ala- ja yläosiin eri hapetteella vaalennusaineen. Alaosassa käytin topchicin 3% hapetetta, ja yläosassa 6%.  Tein kumpaakin vaalennusainetta yhteensä 60g sekoitussuhteessa 1:2, eli 20g jauhetta ja 40g hapetetta.

Aloin tekemään raitoja alhaalta ylös, jotta hiusten alaosa kerkeisi vaikuttamaan kauiten. Tein alimpiin hiuksiin babylights- raitoja ja päälimmäiset raidat tein poimimalla. Hiukset vaalenivat todella hyvin ja annoin niidennvaikuttaa noin 30min. Alimmat raidat olivat vaikuttaneet jo kauemmin. Vaikutusajan jälkeen pesin vaalennusaineen pois hiuksista ja pesin hiukset myös shampoolla. Sitten tein sävytteen. Tein sävytettä yhteensä 120g 1:2. Laitoin siis 40g Goldwellin Colorance Express Toning 10 Creme sävyä ja saman sarjan hapetetta 80g. Laitoin sävyn hiuksiin pullosta ja vaikutusaika oli 5min. Kun sävy oli vaikuttanut, pesin sen pois. Sitten pesin hiukset shampoolla ja käytin myös hoitoainetta.

Sitten laitoin hiuksiin jätettävää hoitoainetta ja föönasin hiukset. Lopuksi suoristin hiukset vielä käyttäen lämpösuojaa. Mallini oli tyytyväinen hiuksiin ja itsekkin tykkäsin:)




Kommentit

Suositut tekstit